Heading

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles, brukes og deles når du besøker ezmalerservice.no


PERSONLIG INFORMASJON SOM VI LAGRER:

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjonom nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler viinn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

 

Vi samler Enhets Informasjon ved hjelp av følgendeteknologier:

-"Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

-"Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning/ utgangssider og dato / klokkeslett.

-"Web beacons", "tags" og"pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du fyller ut kontaktskjema gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som "Kontaktinformasjon".
Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Kontaktinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker kontaktinformasjonen som vi samler inn generelt for å kunne svare deg når du har kontaktet oss via kontaktskjema på nettstedet. I tillegg bruker vi denne kontaktinformasjonen til å kommunisere med deg; - og - Når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du tillatelse til å motta informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.


Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyserom hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

Dele din personlige informasjon

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor.  Vi bruker Google Webmaster tools og GoogleAnalytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personligeopplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort GoogleAnalytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Du finner mer informasjon her: http://www.youronlinechoices.com/nor/

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stevning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

Målrettede annonser

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI")pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene under:

Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

-Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 
I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utvalgt portal på: http://optout.aboutads.info.  Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

Dine rettigheter

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du kontakter oss gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Data retensjon

Når du bestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre poster med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

Kontakt oss

For mer informasjon om vår personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på E. Zuraris Malerservice AS: elefther@online.no eller på telefon:  901 92 125.

 

Våre samarbeidspartnere og leverandører

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg

Har du spørsmål til oss, ta gjerne kontakt via dette skjemaet. Vi vil svare så fort som mulig.
Legg gjerne igjen ditt telefonnummer/faksnr. hvis du ønsker tilbakemelding den veien.

Vår adresse

Rødmyrjordet 6
3735 Skien

Du kan også nå oss her:

zuraris-terri@ezmalerservice.no

Tlf: 901 92 125
Tusen takk!
Din beskjed er sendt. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag :)
Oj oj oj... noe gikk galt, din beskjed er ikke sendt.
Vennligst forsøk igjen eller kontalt oss på telefon eller e-post isteden.